Join the team

Join the team

Coaches trainers and volunteers

One Million Hockey Legs is always looking for coaches and volunteers. Coaches and volunteers help us to build our strengths and visibility. Volunteers provide us with the so much needed extra hands and do tasks and activities that we otherwise might not get done.

Do you feel passionate about hockey, are you motivated and interested in the work our organization does, would you like to experience the Indian culture, and do you like to work for a non-profit organization then email us at: info@onemillionhockeylegs.com.

Scroll down to see our vacancies.


ONE MILLION HOCKEY LEGS ZOEKT TRAINERS/COACHES

Stichting One Million Hockey Legs is opzoek naar trainers/coaches voor verschillende projecten in India.

Stichting One Million Hockey Legs

One Million Hockey Legs houdt zich bezig met verschillende projecten en initiatieven. De programma’s die zijn ontwikkeld en ontworpen richten zich op “coach de coach”, social life skills voor kinderen, en het ondersteunen en enthousiasmeren van bestaande activiteiten en grassroots hockey programma’s en academies. Onze sociale en hockey projecten focussen zich met name op de ontwikkeling van de minderbedeelde kinderen en kinderen op overheidsscholen.

Wat ga je doen?

Je gaat coach cursussen en trainingen verzorgen voor onze (nieuw op te leiden) Indiase trainers en coaches Op verschillende locaties in India hebben wij projecten waar je terecht kunt. Behalve het geven van coach cursussen zou het ook kunnen dat je training geeft aan de kinderen. Daarnaast zal je bezoeken brengen aan scholen in de omgeving om de coaches/trainers in actie te zien en hockey te promoten.

Wat zoeken wij?

One Million Hockey Legs is op zoek naar (oud) hoofdklasse/overgangsklasse spelers en/of coaches die een coach cursus kunnen geven. Maar behalve dat je hockey “know-how” hebt en een coach cursus kunt geven, ben je ook assertief een makkelijke prater, beschik je over gezond verstand en ben je flexibel en geduldig. Lijkt het je een mooie ervaring om naar India te reizen en voor ons aan de slag te gaan, laat dan van je horen. Vergoeding is in overleg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bo Peijs

Graag je reactie naar info@onemillionhockeylegs.com t.a.v. Bo Peijs


ONE MILLION HOCKEY LEGS ZOEKT EEN STAGIAIRE (ONLINE) COMMUNICATIE

One Million Hockey Legs

One Million Hockey Legs is een goed doel dat zich richt op de minderbedeelde kinderen van de Indiase samenleving. Door middel van hockey projecten leren wij kinderen hockeyen. En brengen wij hen social skills bij. Behalve dat wij kinderen leren hockeyen coachen wij ook de coach en trainen wij de trainer. Op die manier delen wij onze kennis en kunnen coaches en trainers het over een tijdje zelf oppakken.
Wat ga je doen?

Heb jij ervaring met verschillende sociale mediakanalen als Facebook, Instagram, Twitter en overige kanalen wil je graag ontdekken dan komen we graag in contact met jou. Tijdens deze stage bedenk je een online communicatie strategie en voer je deze vervolgens uit. Je draagt zorg voor alle communicatie-uitingen. En je creëert content en visuals, maar niet alleen voor onze sociale mediakanalen, ook voor de website en nieuwsbrief. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de verschillende lopende projecten.

Wat zoeken wij?

 • Je zit in het derde jaar van je communicatie-, marketing-, digitale media- studie;
 • Je bent bekend in de wonderen wereld van sociale media;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. En Hindi ;);
 • Je kunt teksten schrijven;
 • Ervaring met Adobe Photoshop is een pré;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Zelfstandig;
 • Assertief;
 • Je bent creatief, flexibel en denkt in oplossingen;
 • Beschik­baar op korte termijn.
 • Duur van de stage zal tussen de 4-12 maanden zijn,
 • 24-40 uur per week (afhankelijk van jouw beschikbaarheid).


Wat kun je van ons verwachten?

One Million Hockey Legs is een biedt jou een stageplaats in een zelfstandige, vrije en sociale leeromgeving. Wij zijn een klein, gezellig bedrijf. Iedere dag staat er een heerlijke lunch op je te wachten en behalve dat krijg je natuurlijk een passende stagevergoeding.
Enthousiast geworden?

Wil je meer weten en/of Herken jij jezelf in bovenstaande eigenschappen en zie jij het helemaal zitten? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur je motivatie met cv naar info@onemillionhockeylegs.com t.a.v. Bo Peijs


ONE MILLION HOCKEY LEGS/BOVELANDER HOCKEY ACADEMY zoekt:

Technisch Directeur voor de NAVAL TATA HOCKEY ACADEMY in Jamshedpur, Jharkhand, India. (Parttime)

Naval Tata Hockey Academy & One Million Hockey Legs
Vanaf juni opent de Naval Tata Hockey Academy in Jamshedpur. Een Centre of Excellence waar, in het eerste jaar, 25 talenten (jongens) zich kunnen ontwikkelen tot professionele hockeyers. Over 1 à 2 jaar zullen ook de meisjes zich bij deze academie voegen. De kinderen kunnen tot vier jaar bij de academie blijven.
De stad is vernoemd naar Jamshedji Tata. Dit omdat het gebied rondom Jamshedpur rijk is aan mineralen, zoals kolen en ijzer en Tata Steel zich hier als eerste heeft gevestigd. De academie bevindt zich in een groen en ruim opgezet stukje Jamshedpur.

Bovelander Hockey Academy zet samen met Tata Trusts en Tata Steel de Naval Tata Hockey Academy op. De opening en start van de Naval Tata Hockey Academy brengt een hoop organisatie en coördinatie met zich mee en goed gestructureerde trainingsweken.

Behalve de Naval Tata Hockey Academy is er iets westelijker gelegen, in Khunti, een Regional Development Centre (RDC). Het programma en de definitieve invulling van het RDC moet nog worden opgezet.

Wat ga je doen?
One Million Hockey Legs en de Naval Tata Hockey Academy willen graag dat je actief aan de slag gaat met het hockey trainingsprogramma. Dit hockey programma wordt geschreven door het technisch committee , bestaande uit Bovelander Hockey Academy, Tata en de hoofdcoach, ook jij zult hierin een belangrijke bijdrage hebben. In samenwerking met de hoofd- en assistent-coach ben jij vervolgens verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van dit programma. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de academie.

Het eerste jaar zal je 3 à 4 keer voor een periode van 3 tot 4 weken naar Jamshedpur afreizen om actief onderdeel te zijn van de ontwikkeling van de academie. In Nederland ben je het eerste aanspreekpunt vanuit de Bovelander Hockey Academy.

Wat zoeken wij?
One Million Hockey Legs is op zoek naar iemand met ervaring in het opzetten en uitvoeren van hockeyprogramma’s, voor de korte en lange termijn, in samenwerking met de technische commissie. Wij zoeken iemand met trainer-/coachervaring en iemand die het een mooie ervaring lijkt om 3 à 4 keer voor de duur van ca. 1 maand naar India te gaan om deze nieuw op te zetten academie een succes te maken.

Behalve het beschikken over hockey “knowhow”, moet je flexibel zijn, je mannetje/vrouwtje staan, assertief zijn en beschikken over gezond positief enthousiasme.

Financiële vergoeding
Over je financiële vergoeding hebben we het graag met je zodra we kennis hebben gemaakt. Dit zal mede afhankelijk zijn van je ervaring en beschikbaarheid.

Heb je vragen over de vacature of denk je dat One Million Hockey Legs/Bovelander Hockey Academy en jij bij elkaar passen, graag je reactie naar: info@onemillionhockeylegs.com t.a.v. Bo Peijs