Policy 2018

BELEIDSPLAN 2018

Doelstelling van de Stichting
Het ontwikkelen (in de breedste zin van het woord) van kinderen middels de kracht van sport, hockey in het bijzonder, in India. Alsmede het geven van life skill lessen over hygiëne, veiligheid en gezondheid.

Budget voor uitgaven/beheer van middelen.
De middelen worden op een deposito rekening bij de ING bank  aangehouden tot het moment dat het bestuur heeft beslist aan welke doelen de middelen besteedt worden.

Werving inzake donaties
Bedrijven, die een relatie met India hebben, worden benaderd, lezingen aan social clubs worden gegeven, mond tot mond reclame en social media worden gebruikt  teneinde fondsen te werven. Jaarlijks wordt een nieuwsbrief uitgegeven en verstuurd aan alle donateurs.

Planning uitgaven
Uitgaven zullen worden gedaan aan de vaste doelen op onderstaande lijst.
Naar gelang de inkomsten/donaties zullen er extra uitgaven worden gedaan aan nieuwe projecten.

Lijst goede doelen 2018:

  • Amritsar en Jalandhar, Punjab; Het trainen van lokale trainers en coaches, welke schoolgaande kinderen van overheidsscholen en community kinderen trainen.
  • Nashik, Gujarat; hockeyfestival en hockeykamp voor scholieren van overheidsscholen en straatkinderen.
  • Bangalore, Karnataka; ondersteuning van de non-profit organisatie Jude Felix Hockey Academy. Hier worden wezen opgevangen. Zij krijgen onderdak, gaan naar school, krijgen hockeytraining en worden opgeleid tot coach.
  • Khunti, Jharkhand; het opleiden van lokale trainers en coaches, welke schoolgaande kinderen van overheidsscholen trainen. Het organiseren van schoolhockey competities en een tweejaarlijks hockeyfestival.